Annons
Annons

”Back in business” ;-)

Vilken resa vi gjort! Sinnen och hjärta är överfulla och jag kommer att återkomma ...

FullSizeRender
Idag söndag börjar kroppen så sakteliga komma i kapp. Bild från ”uppstigningen” till Lake Arrowhead, några mil nordöst om San Bernardino i Kalifornien. Det är precis en vecka sedan men kunde lika gärna vara en månad – känns det som …

Annons

Vi landade på Arlanda mitt på dagen i går efter 15 dagar av intensiva upplevelser! Först några dagar i SanFrancisco efter direktflyg från Stockholm, biltur under ett par dager ner till Los Angeles och sex dagar där – för att sedan avsluta med tre intensiv-intensiva dagar i New York.

Det därmed jetlag drabbar en väldigt olika. Den här gången känns det som att jag har minst 12 timmar i kroppen trots att Kalifornien ”bara” är 9 timmars tidsskillnad och nedtrappning i New York med 6 timmar …

Vid middagen igår kväll turades vi om att ”nicka” till med framåtfallande huvuden och uppvaknanden i samma sekund av just ”rycket” – för att sedan sova maraton – från kl 21 till kl 9!

Har en tuff men spännande vecka framför mig: tisd-onsd, inspirationskonferens  i Malmö med alla kollegor i chefsbefattning inom Aller Media, på torsdag kväll är jag åter tillbaka i Malmö för kvällsevent med kökssnickeriet Kvänum i deras flaggskeppsbutik för att sedan, sensent på kvällen, flyga tillbaka till Stockholm  från Köpenhamn … bara för att vara kunna vara på plats på redaktionen fredag morgon när vi har heldagsträff med alla våra bloggare.

Som sagt – något av en raketstart efter 15 dagars ledighet – men jag ser fram mot allt!

IMG_4533
Den här bilden på familjens yngsta, med Mimmi-öron införskaffade på Disney World i Anaheim dagen innan, kommer från samma ”uppstigning”. Vyn över dalen ner mot Los Angeles är hisnande!

Vilken resa vi gjort! Sinnen och hjärta är överfulla och jag hotar med  att återkomma …

/Svante

P.S. Känner mig lite som en svikare efter att under mer än två år bloggat varje dag – göra ett sådant uppehåll som det nu blev. Hoppas att mitt instagramkonto har uppvägt frånvaron. /S 😉

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar