Annons
Annons

Casual Luxury

Det här är den starkaste och mest genomtänkta kollektion jag sett hittills.

IMG_3178
Vad gör Emilia de Poret – stjärnbloggare och livs levande varumärke – i entrén till biografen Zita på Birger Jarlsgatan i Stockholm?

IMG_3186
Ja, det framgår av det här inbjudningskortet där varumärket Lexingtons grundare och Creative Director, Kristina Lindhe, välkomnar oss tillbaka till stan!

Annons

En pressfrukost där Fall/Winter 2016 Collection presenteras för en skara framförallt modejournalister men också en och annan inredningsmurvel – som undertecknad.

IMG_3182
En presentation som blev ett samtal mellan Emilia de Poret och Kristina Lindhe utifrån ”looks” som fotomodeller presenterade live.

Kristina förmedlar tankar och reflektioner om inspiration, materialval, skärningar … summan av alla detaljer som skapar det som ÄR Lexington! Det här är den starkaste och mest genomtänkta kollektion jag sett hittills.

IMG_3179
Fick en hedrande placering med ytterplats på front row, om än med felstavat namn, något jag vid det här laget vant mig vid i mer än ett sammanhang … 😉

IMG_3184
En av ”looksen” ur höstens damkollektion – en ursnygg ullkappa över figursydd brun/grön mockaklänning. Nedhasade ankelsockor och ”herrskor” fullbordar den coola looken. Snyggt!

IMG_3181
Lexington lyckas väl med sitt motto – Casual Luxury!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar