Annons
Annons

Cia – chefredaktör på ELLE – ”goes interior”

Livet har många sidor och varför bara hänge sig åt rysk kaviar när det är minst lika gott med knäckebröd och "fulgodis" ...

Clas Ohlson
Kolla Svante!

Jag visste redan att Cia Jansson, chefredaktör på ELLE, delar min kärlek till shoppingrundor med hög designpotential – dels på byggvaruhus och inte minst – Biltema! Kanske lite otippat när de gäller oss båda som jobbar på högprofilerade magasin – men livet har många sidor och varför bara hänge sig åt rysk kaviar när det är minst lika gott med knäckebröd och ”fulgodis” …

Annons

Just i det här fallet var det varken något byggvaruhus eller Biltema – istället prylmekkat Clas Ohlson. Lampan ovan har ett batteri som laddas upp med solenergi, har skymningsrelä – vilket betyder att den tänds så snart skymningen faller, och har då en brinntid på ca sextimmar.

Allt till det facila priset av 29:90! Köper man mer än tre – blir priset 26:63/styck! Cia har lagt beslag på 15 exemplar och fyllt skogen runt sitt sommarhus.

Jag kommer att göra precis likadant …

Cia – tack för tipset!

/Svante

Läs mer:

DELA (10)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar