Annons
Annons

Danskt 60-tal? Nä, svensk nutid!

Helt i "Finn Juhl-klass" och en av mina absoluta favoriter av allt som premiärvisades under Stockholm Design Week – om inte favoriten!

Norrgavel vår 2016
Oj, så vacker! Oj, så rätt i tiden – nu och för alltid!

Det är också precis så som designern Nirvan Richter, mannen bakom Norrgavel, vill att hans möbler ska fungera! De ska tåla att slitas – såväl av öga som mekaniskt – och kunna ärvas från generation till generation.

Annons

Senaste tillskottet i Norrgavels möbelkollektion – Easy Chair – lever upp till allt!

Norrgavel vår 2016
Hantverksmässig tillverkning och kvalitet in i minsta detalj – finsnickeri!

Norrgavel vår 2016
Lätt, bekväm och visst, många drag av danskt 50- eller 60-tal – men så skickligt och så varsamt uppdaterad till svenskt 2010-tal. Helt i ”Finn Juhl-klass” och en av mina absoluta favoriter av allt som premiärvisades under Stockholm Design Week och dess formliga flöde av nya möbler. Det är inte lätt för en ny möbel att ”komma över tröskeln” till mitt hem … men den här stolen vill jag ha!

En klassiker är född! 😉

/Svante

Läs mer:

DELA (260)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

  • Ja, tack! Den får gärna komma över tröskeln till mitt hus också!
    Ursnygg!

    /Cathrine

  • Christina, Gbg

    Samma här. Nålsögat sätter stopp för i stort sett det mesta. Men den här kommer igenom! Tänk, det är som uppskrivet redan: en klassiker!

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar