Annons
Annons

Det bästa av 3 världar!

Mode, trädgård & champagne = livet! Förpackningen – dessutom ett samlarobjekt!

IMG_7062
Den rosa och tämligen doftlösa buskazalean är en slow starter och har precis börjat slå ut medan den gula och doftstarka azalea pontican börjar ha nått sin kulmen.

Gult och rosa kanske inte är den alla snyggaste av färgkombinationer, eller någon favorit för min egen del – men OK då! Walter Bauer planterade de här exemplaren för 61 år sedan så jag fokuserar på proveniensen istället …

Annons

IMG_7079
Den ursnygga förpackningen på årets upplaga av de designsamarbeten som champagnehuset Alexandre Bonnet gör sedan tre år är det absolut snyggaste hitills – modehuset House of Dagmar!

Den svarta bottenfärgen med guldtryck och det spetsmönster som är signifikativt för Dagmar kommer att göra den här limiterade upplagan till ett samlarobjekt.

Champagnen finns i Grande Réserve Brut, som här,  men också i en rosévariant – båda kostar 269 kr – och är något av det mest prisvärda jag smakat i den här prisklassen!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar