Annons
Annons

En 16-timmarsdag …

Jag har ett fantastiskt jobb som ibland resulterar i 16-timmarsdagar ...

IMG_3425
Ja, en 16-timmarsdag lär det bli – nu bara hemma på en snabb touchdown efter en nästan heldag på redaktionen som avslutades med ”utforsling” till Stockholmsmässan i Älvsjö för paneldebatt på scenen i C-hallen.

Annons

En paneldebatt på temat: ”Stockholm Design Week Round-up: The highs and lows, the trends and tendencies, the people, newcomers and icons”

Ledd av Marcus Fairs, Founder and editor-in-chief, Dezeen – med debattanter i form av Annica Kvint, frilansjournalist; Hanna Nova Beatrice, chefredaktör på vår förlagssyster, Residence, och så förstås, undertecknad.

… och precis som vanligt vägrar jag svart i en värld av svartklädda! 😉

Kartell - Exclusive dinner at Nosh & Chow
Men som sagt – det är bara fråga om en touchdown i Villa Sundahl …

Det är inte utan att det river i magen efter 12 timmars arbetsdag – men italienare äter sent så kvart i 9 hämtar taxin mig för färd in till Nosh & Chow och middag med familjen Luti – ägare till designföretaget Kartell.

Det är svindlande lätt att i det här skedet, typ nu, bara bestämma sig för att 12 timmar får räcka. Jag har dock vett att inte beklaga mig – jag har ett fantastiskt jobb som ibland resulterar i 16-timmarsdagar …

IMG_3410
Räknar också kallt med att i morgon bitti, precis som i morse när den här bilden är tagen, mötas av en, om än grå, så ändå av ljus vibrerande vårvintermorgon – energi!!!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar