Annons
Annons

en gudabenådad vårkväll!

... precis då kommer jag hem och det är bedövande vackert!

FullSizeRender
Det har varit en tuff och intensiv vecka – ja, ni vet – en sådan där som känns som minst två. Redan på onsdagen undrar en varför det inte är fredag.

Nåväl, även sådana veckor har ett slut. Och det är det idag och just nu!

Annons

Möts av att de mossklädda bergsknallarna som vårt hus klättrar uppöver, och som avslutas med trädgårdsmuren långt där uppe, plötsligt är helt översållade med vitsippor. Som om en snöby med stora, stora flingor hastigt dragit förbi och följts av strålande solljus …

… precis då kommer jag hem och det är bedövande vackert!

IMG_6068
Må låta fånigt – men det är en sagolik vy med de nästan John Bauerska grön/vita kullarna. Uppe på muren har två av de nyinskaffade kretensiska krukorna redan hittat sin plats.

Vår dotter har för ögonblicket tre(3) intensivt lekande klasskompisar som för övrigt delar arbetsrummet med mig i detta nu – alla ska sova över här i natt … Känns rikt att i denna lilla kvartett, sett till etnicitet, finns hela världen representerad – Sverige, Thailand, Grekland och Västindien.

En lycklig fredagskväll!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar