Annons
Annons

Futuro a colori – äntligen!!!

Jag har inte bara framtiden – utan också nuet i färg!

IMG_3173
En framtid i färg! (Ganska lätt att själv översätta den italienska omslagspuffen!)

Ja, det är vad vår systertidning i Milano utropar på sitt omslag för februari. Äntligen tänker jag – nu kanske det händer något när vår coolaste och mest trendiga systertidning konstaterar något jag själv alltid lever med.

Annons

IMG_3205
Tala om att vara ”i framkant” – och det i en en vanlig Stockholmsk söderförort. Det illuminerade loftgångshuset i Högdalens Centrum lyser som en regnbåge och gör mig rent lycklig varje gång jag passerar!

Jag bryr mig inte särskilt mycket om sådana här profetior och har – inte bara framtiden – utan också nuet i 4-färg!  Säger oavbrutet NEJ till alla nyanser av grått! 😉

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

  • hethat .

    Får vara hur sofistikerat och inne som helst, för mig är grått ett stort NEJ. Gläds åt färger och mottar tacksamt att den svartvita trenden verkar vända 🙂

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar