Annons
Annons

en elle-prinsessa firas av!

Det finns dock en till som jobbat nästan lika länge – 28 år – sedan maj 1988!

IMG_5780
Jag har jobbat länge på ELLE – sedan september 1987! Det finns dock en som jobbat nästan lika länge  – sedan maj 1988 – och det är Suzanne Ribbing, i mitten på bilden ovan – omgiven av undertecknad och Cia Jansson, chefredaktör på ELLE.

Annons

Att sluta ett jobb inom ELLE-familjen efter så lång tid, senast som chefredaktör på ELLE mat&vin, passerar förstås inte obemärkt …

Från kl 2 i eftermidddags serverades bubbel, jordgubbar, choklad … och Suzanne blev överöst med presenter av redaktionen, kollegor i huset och förlagsledning.

Den, utan någon som helst tvekan, mest uppskattade gåvan blev …

IMG_5776
… de här örhängena inhandlade hos Chanel på 31, Rue Cambon i Paris – av Cia på hennes senaste resa i tjänsten till modets huvudstad. Suzanne blev förstås överlycklig, ja, rent tagen, och nu önskar vi henne lycka till på sitt nya jobb som chefredaktör på Allt om Mat.

För övrigt har Stockholms alla fashionistas gått in i ren modecoma – den 18 maj öppnar Chanel en butik på 170 kvadratmeter i helt egen regi, en riktig Chanel-butik, på Birger Jarlsgatan 7.

IMG_5792
Efter ett glas bubbel somnar jag – nej, jag skojar inte, på tunnelbanan på vägen hem … och kommer hem till ett fredagsmys i form av en riktig bakorgie!

Schackrutorna är redan gräddade och nu blir det drömtårta. Visst jag älskar vanlig rulltårta … men drömtårta – samma sak men med kakao i smeten och en fyllning av smörkräm istället för sylt är minst lika god – om än något helt annat.

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar