Annons
Annons

I all enkelhet …

"I all enkelhet" får aldrig tolkas bokstavligt – det är kärleken och omsorgen vid tillagningen som räknas!

FullSizeRender[1]
Ja, jag vet att min sambo blir smått irriterad när jag säger så …

Gör det ändå! För jag säger aldrig att omsorgen, och graden av insats ifråga om kärleksfull tillagning, är ”i all enkelhet” utan menar förstås att själva råvarorna är de enklast tänkbara – om än av god kvalitet!

Annons

I det här fallet bestod middagen, serverad utomhus en ljum augustikväll, av penne, kastanjechampinjoner – stekta i hälften olivolja och hälften smör – som gör smaken lite nötaktig, små primörrödbetor, flingsalt och över alltihopa – en rejäl näve parmesan, riven på rivjärnets grövsta …

Sist men inte minst – en kylskåpssval San Miguel

Godare än så här blir det inte – ja, det syns, eller hur? Kastade mig över maten innan jag kom på att jag trots allt måste plåta den också! 😉

IMG_9495
Bild från min öppna sovrumsdörr från igår kväll – augustikvällsljus!!!

IMG_9497
Bild från matplatsen utanför köket från imorse – augustimorgonljus!!!

Kan en annat än älska augusti?

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar