Annons
Annons

in & ut, in & ut, in & ut …

Krukorna bärs ut på morgonen – in på kvällen – ut på morgonen ...

FullSizeRender
Vintern gör – som vanligt – ständiga återbesök! Och konstigt vore väl eljest – februari om någon är en riktig vintermånad med begynnande oxveckor som räcker långt in i mars …

Trots det tunna snötäcket, och nätter med flera minusgrader, vågar vi oss ändå på att ställa ut alla våra myrtenklot dagtid – det är till och med så att det bara skapar mer växtkraft hos de älskade kloten när värmen sedan väl kommer!

Annons

Krukorna bärs ut på morgonen – in på kvällen – ut på morgonen osv osv …

IMG_3486
Och dagar som den här med klar midvintersol och dagsmeja spinner det här, det största klotet, som en katt. Jag älskar också kombon med, den i Luxemburg loppisfyndade, eternitkrukan. Lätt mossbelupen och åldrad på ett värdig sätt – hur fin på en skala???

Om jag vore krukproducent skull jag definitivt producera en sådan här kruka igen – då förstås i modern och asbestfri eternit!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

  • Linda Larsson

    Hej, jag tycker din blogg är toppen att läsa. Ditt hem skulle jag vilja flytta in i direkt . Jag håller på, när pengarna räcker till, att köpa på mig mina designklassiker. Jag är en trogen prenumerant på din elle och får mycket inspiration av den. Thnx! Linda

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar