Annons
Annons

Lika som bär …

Det råder väl ingen som helst tvekan om vilken klocka som är mest njutbar ... eller ...?

IMG_3217
En klocka av metall men målad med ”trompe l’oeil”-teknik så att den ser ut som ett stycke massivt ädelträ. Visarna är välvda efter urtavlans rundning. Totalt sett är den en av mina absolut finaste klockor – så är det bara!

Annons

Jag vill inte ens tänka på precis HUR mycket jag betalade för den på auktion …

IMG_3402
Och sen igår kommer min sambo, med andan i halsen, hem från Stadsmissionens loppis i Gamla Stan med den här klenoden i ett fast grepp under armen!

Ja, ni förstår/vet själva hur det är när en hittar något på en loppis och får den där hisnande fyndkänslan!!! Hjärtat galopperar och därmed också pulsen, lite svett bryter fram och till sist kan en liten släng av andnöd tillstöta …

Det gäller nu att så snabbt som det bara går betala och därefter lika snabbt ta sig UT ur butikslokalen – INNAN någon förstår hur lite jag betalar för något som är så MYCKET mer värt!!!

Den första klockan är visserligen en Westerstrand – den här ”bara” en LM Ericsson – men vad gör det när skicket är ”nästan” perfekt och priset är 300 kronor!

Det råder väl ingen som helst tvekan om vilken klocka som är mest njutbar … eller …?

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar