Annons
Annons

Lugnet efter & före stormen …

Över 100 kollegor samlade för att ta del av våra pristagare i 14 kategorier ...

FullSizeRender
Halvtid! Ja så skulle jag kunna uttrycka det för nu ligger pressfrukosten för ”ELLE Decoration Swedish Design Awards 2016” i Operakällarens matsal, bakom oss!

Och titta vilken vacker morgon det är när jag anländer kl prick 07.23.

Annons

IMG_3280
Rutinerad serveringspersonal häller upp vatten innan gästerna anländer …

FullSizeRender[2]
Detalj av blomsteruppsättningen som är navet på varje bord – iscensatt av Lisa Törner på Trendgruppen PR – som håller i alla proffsiga arrangemang runt och på pressfrukosten.

IMG_6682
Alla gäster på plats! Över 100 kollegor samlade för att, efter att ha skrivit på sekretessavtal som gäller ram till kl 21, ta del av våra pristagare i 14 kategorier …

Ja, det är jag som är pricken långt där borta vid ståbordet med vit duk! 😉

IMG_6751
Från vänster: Karin Sköldberg, ägare och vd, Trendgruppen PR, Lotta Hansson, redaktör för inredning, mat och trädgård på Femina, undertecknad och till sist, Daniella Witte, inredare, fotograf och bloggare på elledecoration.se

FullSizeRender[3]
En av pristagarna – hemlig än så länge, eller kanske inte … – tjyvjobbar i ”chambre séparée” … på denna ljuvligt soldränkta måndagsförmiddag när Stockholm visar sig från sin allra bästa och vackraste sida!

IMG_3294
En ny sportvagnsmodell från Mazda! Ett antal bilar kommer att, under dagen och kvällen, gå i skytteltrafik för att transportera gäster till och från Operakällaren/Café Opera.

FullSizeRender[5]
Som sagt – halvtid! Gör ett nedslag hemma för att fabricera nya ”cue cards” till kvällens designfest med den riktiga prisutdelnigen – ledd av  otroligt rutinerade och genomproffsiga Renée Nyberg. Jag har mest en funktion som värd på scen för att hälsa välkommen + att tillsammans med Tina Björeman från Ikea, dela ut priset till ”Årets Inredningsbloggare”

IMG_3267
Hade egentligen tänkt byta – en av anledningarna till att jag åkte hem – men jag behåller min ny cypressfärgade kavaj från Marni också kväll. Så bra trivdes jag i den!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar