Annons
Annons

Något av det finaste vi fått!

Blir tårögd av glädje när jag ser dem – och det gör jag varje dag!

IMG_2088
Julklapparna jag och min sambo fick av dotterns ”bff” – Tina, är något av det mest rörande och uttänkta jag varit med om att få i julklapp! Blir tårögd av glädje när jag ser dem – och det gör jag varje dag!

Annons

Bilderna är i 3D-teknik vilket gör bilden rörlig i den måttan att de rör på sig om jag försiktigt vickar på dem. Den med de två söta kaninerna fick jag och den med den paradisiska trädgården med vattenfall, fåglar och fjärilar fick min trädgårdstokiga sambo.

IMG_2086
Är de inte helt ljuvliga! Och så fantastiskt tänkt av en 10-åring!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar