Annons
Annons

Kreativa rum

Försjunker i minnen när jag blir sittande i mitt tidningsarkiv – 187 nummer av ELLE Decoration. Här handlar det om nummer 22 från 1997 ...

IMG_1920
Vilken nostalgitrip! Har svårt att slita mig när jag försjunker i gamla nummer. Full av självrannsakan inser jag ändå att väldigt, väldigt mycket av det vi gjorde för 20 år sedan håller än idag!

Har svårt att föreställa mig – även fast jag vet – att just det här uppslaget kommer från ELLE Decoration nr 1/1997. Nästan 20 år sedan!!!

Annons

Visst, Ebba – den lilla flickan på bilden till vänster – är i dag en fullvuxen kvinna. Hennes mamma, Tina Hellberg, är fortfarande vuxen och jobbar fortfarande för vår tidning. Här i full färd med dukningsbestyr i sitt kreativa rum – Malmgårdens växthus på Södermalm i Stockholm.

På bilden till höger anas profilen av en annan kär och långvarig medarbetare – formgivaren, inredaren och scenografen Synnöve Mork i sitt eget kreativa rum – glasverandan i Enskedevillan.

Löjligt, men vart tar tiden vägen …? Och ingen av oss har blivit en dag äldre … 😉

Foto: Stellan Herner

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar