Annons
Annons

På begäran!

Något jag missade i det 10-sidiga reportaget om vårt hus, Villa Sundahl, i senaste numret av ELLE Decoration i print är en planritning – här är den!

garden
Många har efter reportaget i senaste numret av ELLE Decoration, aprilnumret, efterlyst en planritning – Voilà! Så här ser den ut på huset och med ”närträdgården” och dess plattsättning i regi av Walter Bauer. Trädgården i övrigt, på den två tomter stora tomten, gränsar mest mot skog/allmänning.

Annons

Allt stämmer frånsett att skissens tvättstuga + vävkammare idag är vårt gemensamma arbetsrum och att arkitekturprofessor Sundahls snickarbod, numera fungerar som gästrum. Tvättstugan har vi istället flyttat ner till de forna pannrummet som i kraft av bergvärmeanläggning, varken behöver oljepanna eller en monstruöst stor oljetank. Det mellanplan som förutom tvättstuga också rymmer en stor klädkammare är inte synligt på den här skissen.

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar