Annons
Annons

”Salut” – på riktigt!

När designveckan är över på lördag lär lådan vara "fulltecknad" – sedan ska Signe få 1:an av sin egen Salut.

IMG_3386
I dag fick jag – om än i mässmiljö – se, känna och ta på Signe Persson-Melins kandelaber Salut – formgjuten i ett stycke, i återvunnen aluminium, för Byarums Bruk.

IMG_3393
Det är Stockholm Design Week över hela stan och Stockholm Furniture Fair på Stockholmsmässan i Älvsjö – där Byarums Bruk ställer ut – premiärvisas bl a Salut, för inköpare från Sverige och hela världen. Och inte bara inköpare utan också journalister/fans passerar montern i en strid ström. Med anledning av det har Joel Enhörning, vd och ägare till Byarums Bruk, ”lagt undan” nr 1/300 i den limiterade specialupplagan av Salut. På förpackningen ber han oss som är ”Signes särskilda vänner” skriva en hälsning till det 90-åriga formgivargeniet.

Annons

När designveckan är över på lördag lär lådan vara ”fulltecknad” – då ska Signe få 1:an av sin egen Salut – sympatiskt! När jag skrev mitt bidrag i dag fanns det fortfarande gott om plats så jag kunde bre ut mig lite … 😉

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar