Annons
Annons

Skilda världar – ändå inte!

Flera länder i vårt 25 tidningar starka nätverk är på G med att publicera vårt hem – Villa Sundahl och självklart är jag både stolt och glad över att vara delaktig i att sprida svensk livsstil, arkitektur och inredningsinspiration över hela världen!

Så oerhört intressant att se hur tre olika länder – Storbritannien, Spanien och Thailand – tolkar samma bildmaterial från Villa Sundahl – vårt hem, på helt olika sätt. Visserligen på olika sidantal – 8, 10 och 12 – men ändå!

Annons

Alla tre totalt annorlunda än det jobb som vår Art Director, Anette Uhlen gjorde ut på 10 sidor i vår egen ELLE Decoration – aprilnumret.

Bakom alla bilderna, identiska i alla tre editionerna, ligger Lo Bjurulf, inredare/scenograf och Stellan Herner, fotograf.

Först ut, 4 uppslag från ELLE Decoration UK – June 2016. ”Hidden oasis”:UK 1UK 2

UK 3
UK 4

Här 6 uppslag från spanska ELLE Decor – May 2016. ”Look Nordic Mix”Espana 1

Espana 2
Espana 3
Espana 4
Espana 5
Espana 6

5 uppslag från ELLE Decoration i Thailand – March 2016. ”Room For Life”Thailand 1

Thailand 2
Thailand 3
Thailand 4
Thailand 5

Flera länder i vårt 25 tidningar starka nätverk är på G och självklart är jag stolt och glad över att vara delaktig i att sprida svensk livsstil, arkitektur och inredningsinspiration över hela världen! 😉

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar