Annons
Annons

Söndagsångest

Tänk om klockan hade varit bara fem och det bara var igår eftermiddag!

IMG_3930
Tänk om klockan hade varit bara fem och det bara var igår eftermiddag!

Det var min sambos kommentar, alldeles nyss i bilen, på väg hem från Åhléns City efter förättat resväsksinköp – ja, det bär iväg på långresa på fredag! Och visst kan jag hålla med om det efter en söndag som varit gråare än grå och med så ”lågt i tak” att molnen tycks ha touchat huvudet är det lätt att vilja skruva tillbaka klockan ett dygn.

Annons

Dock är jag nöjd med att ha städat skrivbordet – något jag inte mäktade med att ens tänka på igår när våren, om än iskall, svepte in i Sköndal och eftermiddagen avslutades med drink utomhus.

IMG_3932
Svindlande vacker solnedgång och med dubbla lager fleece + sittdynor av skumplast begick vi lördagskvälls-drink-utomhus-premiär. Moet plus en G&T i glasen.

IMG_3933
Morgonens skörd och den allra första blandbuketten från vår egen trädgård – helleborus i knopp, vintergäck och några små försiktiga snödroppar … En liten skål fylld av vår!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar