Annons
Annons

Tillsammans är vi starka!

Det sägs att blommor alltid är vackrast där det står ... Jag håller inte med!

IMG_5338
En arbetsvecka har lagts till historien – och trots att den föregicks av 15 dagars semester var det på målsnöret att jag mäktade med den. 2-dagars konferens, torsdag kväll tillbaka till Malmö och hem igen … för att avsluta veckan med fredagens heldag av inspirationssamvaro med alla våra bloggare. Fem toppnamn på plats – bara Malin Persson (permalin) saknades. Och vilken dag det blev – alla mina sinnen är uppfyllda och jag känner starkare än någonsin att tillsammans är vi starka!

Annons

Lunchabbrott på favorit krogen runt hörnet från redaktionen, Napolyon – med den göteborgska fiskkrögaren Crister Svantesson vid grytorna – som aldrig gjort mig besviken. Här är det helt enkelt gudagott att äta!

Från vänster: undertecknad (svantesvarld), Isabelle McAllister, Kristin Lagerqvist (krickelin), Agnes Regina Hammar (agnesregina), Linda Hansson (volanglinda), vår digitala redaktör: Sara Ångström Burling och till sist Daniella Witte.

IMG_5354
IMG_5352
Efter en 11-timmars skönhetssömn – orkade inte ens igenom Let’s Dance igår kväll – vaknade jag vid 8-tiden till min sambos fantastiska julrosbukett på frukostbordet.

Det sägs att blommor alltid är vackrast där det står … Jag håller inte med!

/Svante

Läs mer:

DELA (0)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar