Annons
Annons

Världens bästa Z & Victoria

Victorias nya bok är trädgårdsfröjd för alla sinnen, om än i bokform – en bok att älska!

IMG_0510
Den 7 september – en ljummen och galet vacker septemberkväll på Blombacken 2 i Segeltorp, precis vid Kungens Kurva söder om Stockholm.

FullSizeRender[1]
I entrén till Blombacken 2 – ja, det är adressen till Zetas Handelsträdgård – möter jag huvudpersonen själv, Victoria Skoglund – författare och en av ägarna till Zetas.

Annons

Men det är för henne i egenskap av författare som vi alla är här ikväll. Premiärparty för hennes nya bok ”Min trädgård vid sjön” – en poetisk och ytterst personlig skildring av hennes egen privata trädgård och dess liv under fyra årstider.

IMG_0519
Festarrangören själv, Micael Bindefeld, tillsammans med min kollega på systertidningen ELLE, chefredaktör Cia Jansson. Som alltid på ett arrangemang i Micaels regi är allt, in i minsta detalj, perfekt ordnat.

IMG_0525
Victoria själv på scen – modererad av TV4:as Lasse Bengtsson. Ett initierat och humoristiskt samtal som inte ett dugg skvallrade om Victorias egen påstådda rampfeber …

IMG_0320
Boken är trädgårdsfröjd för alla sinnen, om än i bokform – en bok att älska!

/Svante

Läs mer:

DELA (4)
PINNA (0)

svante-blogg-intro

Svante Öquist är chefredaktör på ELLE Decoration och har varit med sedan tidningen grundades 1992. Här delar han med sig av livet på redaktionen, hemma och i trädgården.

Välkommen till Svantes värld – hoppas du ska trivas!

[email protected]Annons

Annons

MER FRÅN ELLE DECORATION:

Laddar